Beoordelingen

We vinden het belangrijk dat onze klanten ons waarderen. Daarom zijn we transparant en laten we zien hoe ze over ons denken.

Hieronder vind je enkele reviews van klanten.

Niels Vermolen

Reyer en ik hebben op mijn verzoek mijn bestaande site beoordeeld op functionaliteit en uitstraling. Dat kon allemaal veel beter. Met een nieuw ontwerp en een goede fotograaf is dat gelukt. Onder tijdsdruk en tegen een prima prijs. Het vervangen van de oude site bij de hosting-provider, deed hij er gewoon even bij. Top!

Het was fijn werken, snel, kordaat, niet teveel ingewikkeldheden en servicegericht.

Niels Vermolen – MSA Diensten

Wendy Hendrikse

Pixxoo geeft perfecte dienstverlening. Of het nou in de avond of het weekend is; Reyer staat altijd voor je klaar.

Super!

Multi Montage Service
https://multimontageservice.nl

Angelique Beljaars

Na het laten weten van mijn wensen, gingen we samen aan de slag. De manier van werken van Pixxoo was en is voor mij zeer prettig. Pixxoo is sterk in luisteren en overleggen en op die manier samen bouwen aan iets moois. De betrokkenheid gaat heel ver, alsof het hun eigen product is. Je vraagt nooit te veel of iets stoms en dat geeft een goed gevoel. Voor mij een perfect bedrijf.

Bebop Utrecht
https://bebop.nl

Christel Hobbelen

Ik heb de samenwerking met Pixoo als heel prettig ervaren! Reyer ten Napel pakt de opdracht voortvarend op en gaat doelgericht en adequaat aan de slag met je vraag, in mijn geval de opdracht: ‘opfrissen’ en actualiseren van mijn zakelijke website. De samenwerking is open en constructief. Reyer denkt mee en komt aan de hand van je wensen met voorstellen en idee├źn. Daarbij weet hij het – voor de niet-kenner – op begrijpelijke manier uit te leggen en is ook bereid hierbij enige nazorg te leveren. Top!

Consonant Mediation
https://www.consonantmediation.nl